De Mijlpaal een Jenaplanschool!

Waarom een Jenaplanschool?

steun bij elkaar

Omdat we het totale kind het allerbelangrijkste vinden en niet alleen de leerstof. Het welbevinden van ieder kind staat voorop.

muziekozl 2

Omdat wij een school zien als een leer-, leef- en werkgemeenschap, waar kinderen leren samenleven.

samenwerken

In samenspel met andere kinderen en volwassenen leren zij goed met elkaar om te gaan en ontwikkelen zij hun eigen persoonlijkheid.

ozl 1  onderzoekend leren 3

Omdat wij vinden dat jonge kinderen het beste en het meeste leren van de wereld om hen heen. Het verkennen, ontdekken, ondernemen en onderzoeken van die wereld is daarbij wezenlijk.

Presenteren, reflecteren en creëren zetten we in om alles wat er geleerd en beleefd wordt te delen met anderen.

Tekening

Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken hoe wij dat op De Mijlpaal nu al doen. Een emailbericht of een telefoontje is voldoende om een afspraak te maken: info@obsdemijlpaal.nl  of 040-2952279.

Welkom op Jenaplanschool De Mijlpaal 4 Een school waar je leert samenleven.

Dit bericht is geplaatst in Home, zonder categorie. Bookmark de permalink.